14 Februari Valentijnsdag

Vrijdag 14 februari Valentijnsdag. Koop nu uw cadeaubon!

14 februari Valentijnsdag Speciale Actie!

Binnenkort is het weer zover op 14 februari is het Valentijnsdag! Wilt u uw geliefde verrassen met een leuk cadeau? Dan is een cadeaubon van Bovenhuids Schoonheidsinstituut wellicht een idee.

Voor Valentijn zijn in de salon cadeaubonnen verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag of een cadeaubon voor de speciale valentijn gezichtsbehandeling voor hem of haar. De cadeaubonnen worden prachtig verpakt en ook een proefje met de geweldige reiniging van Rosel Heim ontbreekt niet.

Een cadeaubon met het door u gekozen bedrag kan gebruikt worden voor de natuurlijke hoogwaardige producten van Rosel Heim of voor een van de behandelingen.

De Valentijn gezichtbehandeling voor hem of haar is een prachtige behandeling van 60 minuten voor hem en 90 munuten voor haar. De behandelingen worden afgestemd op uw huidtype en zijn inclusief een huidanalyse. In de behandeling zit als "Special" een oogmasker voor allebei en een kopje thee of koffie met wat lekkers.

Valentijn gezichtbehandeling Women
Nu voor €55,- normale waarde €60,50. De behandeling bestaat uit:
Reiniging,
Huidanalyse,
Dieptereiniging;
Epileren wenkbrauwen;
Massage;
Masker;
Oogmasker;
Concentraat;
Koffie of thee
Dag- of nachtverzorging;

Valentijn gezichtbehandeling Men
Nu voor €42,50 normale waarde €47,50 De behandeling bestaat uit:
Reiniging;
Huidanalyse,
Brush dieptereiniging;
Massage;
Masker;
Oogmasker;
Concentraat;
Koffie of thee
Dag- of nachtverzorging.

De aanbieding voor de cadeaubon met de Valentijn gezichtbehandelingen is verkrijgbaar t/m 14 februari 2014.

Heeft u meer vragen over een cadeaubon of over cadeaubon voor de speciale Valentijn gezichtsbehandeling? Dan kunt u terecht bij Bovenhuids Schoonheidsinstituut tel: 06-51527561 of info@bovenhuids.nl Schoonheidsspecialiste Samantha Verheij staat u graag te woord.