Gelnagellak

Doe je het liefst dagelijks een bijpassende nagellak op, maar heb je last van broze nagels? Niet getreurd! Ook dán kun je jouw nagels van een leuk kleurtje voorzien. De ideale oplossing en tegelijkertijd dé trend van het moment? Gelnagellak! Gelnagellak is een speciale nagellak die in verschillende lagen wordt opgebracht. In tegenstelling tot de […]

Doe je het liefst dagelijks een bijpassende nagellak op, maar heb je last van broze nagels? Niet getreurd! Ook dán kun je jouw nagels van een leuk kleurtje voorzien. De ideale oplossing en tegelijkertijd dé trend van het moment? Gelnagellak!
Gelnagellak is een speciale nagellak die in verschillende lagen wordt opgebracht. In tegenstelling tot de normale nagelllak houd je bij de gelvariant na elke laag je nagels onder een speciale UV-lamp. Hiermee worden de verschillende lagen uitgehard waardoor je na afloop een mooi gellaagje op je nagels hebt zitten. Een groot voordeel? Dit wonderlakje helpt perfect tegen afbrokkelende nagels en voorkomt dat de randjes van je nagellak snel bladderen.