Ladies Night

Woensdagavond 18 september a.s. van 19.00 tot 22.00 uur is er ladies Night in Villa van Alles in Rhoon

Uiteraard is Bovenhuids ook weer aanwezig, en jullie zijn van harte welkom om te komen kijken en misschien zelf ervaren hoe het is om zelf wimperexstensions te hebben, want deze keer zal ik Wimperexstensions gaan opzetten want wimperexstensions zijn helemaal HOT.

De wimperexstensions blijven tussen de 2-4 weken zitten en u kan er mee zwemmen, douchen, sporten en naar de sauna gaan zonder uitgelopen mascara. Ideaal voor bruidjes en op vakantie. De wimpers bestaan uit stukjes en geven een mooie volle oogopslag. Na 2-4 weken kunnen de wimpers gewoon weer opgevuld worden.

Naast de wimperexstensions zijn er nog vele kramen, leuke workshops en aanbiedingen. Naast de ondernemers uit Villa van Alles vind je een biologische proeverij, kleding, tassen, sieraden, natuurlijke parfum en huidverzorging, woondecoraties en producten van Hara en Tupperware. Ook kan je hand en tarotkaarten laten lezen, en nog veel meer! Aan de eerste 150 bezoekers wordt een kleine attentie aangeboden door de ondernemers uit Villa van Alles.

Villa van Alles dorpsdijk 40a in Rhoon

info@villavanalles.com

www.villavanalles.com