Nieuwe Website!

Welkom op de nieuwe website van Bovenhuids Schoonheidsinstituut. De komende tijd zal er nog veel veranderen en zal er steeds meer informatie bij komen.

Beautiful Flower heeft de afgelopen maanden een gehele metamorfose ondergaan. Om Beautiful Flower op diverse zoekmachines beter vindbaar te maken, heeft Beautiful Flower ertoe besloten de naam te veranderen.Vanaf heden heet Beautiful Flower officieel Bovenhuids Schoonheidsinstituut.

Bovenhuids Schoonheidsinstituut heeft gekozen voor een nieuwe logo en huisstijl  in frisse eigentijdse kleuren. Met de site is ook het emailadres veranderd. U kunt naar Bovenhuids Schoonheidsinstituut al u vragen en opmerkingen sturen, die stuurt u naar het nieuwe emailadres info@bovenhuids.nl en natuurlijk blijft samantha@beautifulflower.nl ook nog gewoon bestaan als emailadres.

Zo zit er op de nieuwe website een verbeterde zoek- en navigatiefunctie, meer up-to-date informatie en meer nieuwtjes ook uit de branche, en er zijn meer verbeteringen en aanvullingen te noemen.

Wij hopen hiermee dat u als bezoeker makkelijker de juiste informatie vindt.