Pedicure

Wist u dat…..

….als uw voeten pijn doen, uw houding ongemerkt kan veranderen? Hierdoor kunnen knie- , heup- en rugklachten ontstaan. Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten kunt u deze problemen voorkomen.

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt en likdoorns, het op de juiste manier knippen en frezen van nagels en het oplossen van nagelproblemen. Ook geven zij advies over zolen en schoenen en verwijzen ze eventueel naar een podotherapeut. Wilt u meer weten over de behandelingen die ik geef of wilt u simpelweg wat meer informatie? Neem dan contact op, ik help u graag verder.

Kwaliteit en hygiëne vind ik een heel belangrijk aspect. Ik heb er dan ook alles aan gedaan om u in mijn schoonheidsinstituut te kunnen ontvangen.

De behandelingen waarvoor u bij mij terecht kunt zijn onder andere:

  • Volledige behandelingen (verwijderen van eelt, likdoorns, ingegroeide nagels et cetera);
  • Deelbehandelingen;
  • Gelnagels en gellaque
Behandeling Prijs

Pedicure behandeling 40 minuten

Desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, mechanisch glad afwerken van de nagels, reinigen van de nagelomgeving, verwijderen van eelt, eventuele likdoorns en kloven, behandelen van eventuele ingroeiende nagels, korte voetmassage met verzorgende voetencrème.

32,50 

Kleine pedicure behandeling 20 minuten

Desinfecteren van de voeten, nagels knippen en mechanisch glad afwerken van de nagels, reinigen van de nagelomgeving, het insmeren met verzorgende crème van de voeten, het geven van voorlichting en adviezen indien nodig. 

20,00 

Pedicure behandeling en gellaque 60 minuten

Desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, mechanisch glad afwerken van de nagels, reinigen van de nagelomgeving, verwijderen van een, eventuele likdoorns en kloven, behandelen van eventuele ingegroeide nagels, korte voetmassage met verzorgende voetencreme, teennagels voorzien van gellaque (1 kleur).

58,50 

Gellaque op teennagels

Teennagels die wekenlang voorzien zijn van een mooie kleur zonder tussendoor bij te moeten lakken? Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, toch? Met gellaque verzeker je jezelf van teennagels met een mooi kleurtje die tot wel zes weken blijft zitten.

De lak is dikker dan gewone nagellak en door de manier waarop gellaque wordt aangebracht, is het ook beter gehecht aan je teennagels.

26,00 

Nagelreparatie

Het mechanisch verwijderen van een schimmelnagel, het opbouwen van de nagel door middel van gel.

30,00 

Nagelreparatie

Het repareren van een ingescheurde nagel door middel van gel.

20,00 

Antidruktechniek met vilt

Vanaf prijs. Het drukvrij leggen van likdoorn, en/of hallux valgus door middel van vilttechniek.

vanaf 15,00 

Onderbeen en voetmassage 25 minuten

Een onderbeen- en voetmassage is een echte aanrader en werkt ontspannend voor lichaam en geest. Daarnaast zorgt het masseren van onderbeen en voeten voor een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. 

29,00 

Voetreflexzonemassage 60 minuten

Voetreflexzonemassage is gericht op het stimuleren van de zelfgenezende vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd, hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Blokkades in een energiedoorstroming kunnen door deze massage worden opgeheven. Een behandeling duurt ongeveer een uur en wordt toegepast onder andere bij, stress, vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn, rugpijn, gewrichtspijn, maag- en darmklachten en huidproblemen.

59,00