Wimpers en Nagels

Perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige kwaliteit. Een voor een worden ze zorgvuldig bevestigd aan uw eigen wimpers

Wat zijn de voordelen van wimperextensions?

Iedere dag opstaan met mooie, volle en lange wimpers. Natuurlijke uitstraling. Lengte, dikte en curve aangepast aan uw wensen. Praktisch gewichtsloos, u voelt de extensions niet. Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee. Geen beschadiging van uw eigen natuurlijke wimper. Geen uitlopende mascara bij regen of transpiratie. Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig. Geen irriterende trosjes wimpers bij elkaar geplakt. Wordt pijnloos opgebracht.

Nazorg

Om een optimaal resultaat te behouden en beschadiging van uw eigen wimpers tegen te gaan, wordt u aangeraden om de volgende richtlijnen in acht te nemen: Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling mogen de wimpers niet in aanraking komen met water. Vermijd rondom uw ogen alle producten waar olie in is verwerkt. Denk hierbij aan shampoo, conditioner, eyeliner, mascara, gezichtsreinigers, crèmes en serums. Was uw handen voor u uw wimpers aanraakt.

Het gebruik van mascara en eyeliner kan alleen op waterbasis. Verwijder oogmake-up met een olie- en vetvrije make-up remover en ontwijk hierbij de aanhechting. Wimperextensions mogen niet gepermanent worden. Gebruik geen wimperkruller. Hierdoor kunnen de extensions breken of loslaten van de natuurlijke wimper. Trek niet aan de wimpers. Mocht u ze om welke reden dan ook willen verwijderen, kunt u hiervoor een afspraak maken.

Sauna gebruik is mogelijk, maar kan de tijd tussen de opvulbehandelingen verkorten. Wrijf niet in de ogen. Was uw gezicht voorzichtig en dep de wimpers zachtjes droog. U kunt uw wimpers voorzichtig in model brengen met het meegekregen wimperborsteltje, die u bij elke opvulbehandeling weer nieuw mee krijgt. Voor een langdurig en optimaal resultaat, wordt er geadviseerd elke 2/3 weken een opvul behandeling uit te laten voeren.

 

Behandeling Prijs

One-By-One Wimperextensions

Met one-by-one wimperextensions worden uw eigen wimpers haartje voor haartje verlengd. Deze techniek is 100% veilig voor uw eigen wimpers en geeft een heel natuurlijk resultaat.

U kiest samen met de wimperstyliste uit hoe lang, hoe dik, en hoe gekruld u de wimpers graag wilt hebben. Zo hebt u altijd mooie, volle en lange wimpers maar wel op een manier die bij uw eigen persoonlijkheid past!

Voordelen:

mascara overbodig, u kunt er gewoon mee zwemmen of naar de sauna, geen schade aan eigen haartje, de wimpers groeien uit met uw natuurlijke wimper, wimperkruller overbodig, geen wimpers meer verven, praktisch gewichtloos.

 • Nieuwe set €75,00
 • Opvullen 2 weken €24,00
 • Opvullen 3 weken €34,00
 • Opvullen 4 weken €44,00
 • Na 5 weken wordt een nieuw set berekend.
 • Verwijderen van wimperextensions €10,00

€75,00 

Russian 3-D Volume Wimperextensions

Russian 3-D volume lashes is de nieuwste techniek op het gebied van 3-D wimperextensions. Deze techniek is komen overwaaien uit Engeland en wordt daardoor de beste wimperstyliste al jaren toegepast. Met deze techniek wordt een ontzettend “volle” en “fluffy” look gecreëerd, doordat er per wimper 3 tot 6 ultra dunne extensions worden bevestigd.

Voordelen ten op zicht van de one-by-one wimperextensions:

ondanks het extra volume geeft deze techniek een nog natuurlijkere look, er wordt minder lijm gebruik waardoor u de wimpers bijna niet meer voelt zitten, geeft een nog mooiere oogopslag, ideaal als u niet zoveel wimpers van uzelf heeft.

 • Nieuwe set €90,00
 • opvullen 2 weken €29,00
 • opvullen 3 weken €39,00
 • opvullen 4 weken €49,00
 • Na 5 weken wordt een nieuw set berekend!
 • Verwijderen van wimperextensions €10,00

€90,00 

Wimperlifting 45 min

Het is ook mogelijk om zonder wimperextensions mooie wimper gekrulde wimpers te hebben. Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt een wimperkrultang overbodig.

Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn waardoor u een wijder ogende en sprekendere blik krijgt.

Voor het optimale resultaat worden uw wimpers geverfd.

De voordelen:

blijft tot ongeveer 6 weken zitten, geen wimperkrultang meer nodig, voelt licht en natuurlijk aan, uw ogen lijken groter, is niet schadelijk voor uw eigen wimpers, bestand tegen water.

€45,00 

Manicure en Gellaque

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral van de nagels. De huid wordt ontspannen door middel van warme handbaden, massage en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld.

De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie. Naar keuze kunnen de nagels worden voorzien van een speciale gellaque van het NCM. Gellaque zorgt voor stevigere nagels.

De kleur gaat langer mee en uw nagels zullen stralen. Het kan op uw eigen nagels worden aangebracht maar ook op uw acryl nagels.

Gellaque nagels (ook voor teennagels)

 • 1 kleur € 26,00.
 • Gellaque eraf halen + nieuwe kleur € 31,00.
 • Manicure € 21,00.

vanaf €21,00