Schoonheidsbehandelingen

Bij Bovenhuids Schoonheidsinstituut kunt u verschillende soorten verfrissende behandelingen ondergaan, en alle behandelingen kunnen ook worden gegeven op een warmwaterkussen, hiervoor wordt €5,- extra voor gerekend.

Behandeling Prijs

Gezicht en decolleté behandeling ca. 90 minuten

Oppervlaktereiniging, serum, verwijderen van onzuiverheden, epileren van wenkbrauwen, anti-stress massage, masker afgestemd op uw huidtype, afsluitende dag/nacht verzorging.

€68,50 

Gezicht en decolleté behandeling ca. 60 minuten

Oppervlaktereiniging, serum, verwijderen van onzuiverheden, epileren van wenkbrauwen, masker afgestemd op uw huidtype, afsluitende dag/nacht verzorging.

€55,50 

Acne Behandeling

Oppervlaktereiniging, verdunnen van de hoornlaag d.m.v. lijnzaadpakking, onzuiverheden verwijderen, op de huid afgestemd masker, afsluitende verzorging. Aangezien ik in het bezit ben van de zogenaamde acnespecialisatie is het interessant om te weten dat de behandelkosten, tot een bepaald bedrag gedeclareerd kunnen worden bij de ziektekostenverzekeraar. Om te weten of u voor (gedeeltelijke)vergoeding in aanmerking komt kunt u contact opnemen met uw ziektekostenverzekeraar, zonder dat dit van uw eigen risico afgaat. De voorwaarden zijn eveneens terug te vinden in uw polisvoorwaarden.

€55,50 

Gezichtbehandeling ca. 30 minuten

Oppervlaktereiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen of verkoelend masker.

€31,00 

Mannen Behandeling ca. 60 minuten

Rugmassage, reinigen van de huid, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage met serum, masker afgestemd op de huid, afsluitende dag/nacht verzorging.

€55,50 

Luxe Rozenbehandeling ca. 90 minuten

Oppervlaktereinigen, epileren, vochtbehandeling met regeneration, gezichtsmassage met rozencreme, rozenmasker, handmassage gevolgd door een rozenpakking voor een zijdezachte huid, afsluitende dag/nacht verzorging. Dit is een limited edition en te boeken in juni, juli en augustus (zolang de voorraad strekt).

€68,50 

Epileren van wenkbrauwen

€15,00 

Verven van wenkbrauwen

€11,00 

Verven van wimpers

€11,00 

Touw epilatie: wenkbrauwen

Threading, ontharen met draadjes, het is een eeuwenoude techniek om met simpel draadjes wenkbrauwen, bovenlip en kin van ontsierde haartje te ontdoen. Schoonheid zonder overtollige gezichtshaartjes, die we gaan bestrijden, met een simpel klosje garen.

€15,00 

Touw epilatie: Bovenlip

€6,00 

Touw epilatie: Kin en Bovenlip

€9,50 

Touw epilatie: Kin, bovenlip en wangen

€15,50 

Touw epilatie: Zijkant gezicht

€9,50 

Gerstekorrels verwijderen per 5 minuten

Wat zijn gerstekorrels? De officiële naam voor een gerstekorrel is milia. In tegenstelling tot wat veel mensen denken hebben gerstekorrels niets te maken met acne of puistjes. Veel mensen verwarren het met mee-eters, hierbij zijn poriën van de huid verstopt door talg en huidschilfers. Bij gerstekorrels zijn de poriën niet verstopt met talg, maar met keratine. Keratine is een natuurlijk bestandsdeel van de huid. Het propje zit diep in de huid, dus duwen en knijpen helpen niet. Gerstekorrels zitten vaak op de wangen, rondom de ogen en/of de neus.

€5,00 

Elektrisch epileren per 15 minuten

In ons instituut gebruiken we zowel de blend als de diathermie methode voor ontharen. Bij de diathermie methode wordt er gebruik gemaakt van één soort stroom (hoogfrequente wisselstroom). Bij de blend methode wordt er gebruik gemaakt van zowel hoogfrequente wisselstroom als gelijkstroom. De blend methode wordt bij ons verkozen boven de diathermie methode. Dit omdat de pijn een stuk minder is bij de blend. Bij blenden wordt de naald langs de haar in de huid gebracht tot hij het einde van het haarzakje heeft bereikt. Door middel van een stroomstootje wordt de haarwortel verhit. Deze laat op een gegeven moment los en wordt dan uit de huid gehaald. Tevens wordt het haarzakje kapot gemaakt door de stroom. Hierna wordt er alleen nog stroom gegeven met gelijkstroom zodat eiwit stollen (coaguleren). Zo kan er geen nieuwe haar meer uit het haarzakje groeien. Blenden is een definitieve manier van ontharen met een geringe kans op nagroei. Met blenden kunnen alle haren verwijderd worden zelf blonde of grijze haren. Bovenhuids Schoonheidsinstiuut heeft een specialisatie voor elektrisch ontharen en is lid van de ANBOS. Hierdoor is het mogelijk dat u de kosten van de behandeling vergoed kunt krijgen door uw ziekenfonds, zonder dat het van uw eigen risico afgaat. Lees hiervoor even uw polisvoorwaarden door.

€19,00 

Steelwratjes/Fibromen verwijderen per 15 minuten

Steelwratjes zijn goedaardige huidgezwelletjes die bijzonder veel voorkomen. Iedereen van 30 jaar en ouder heeft er wel ergens een of meer op de huid. Voorkeursplekken zijn de oksels, de liezen en de hals. Hoewel iedereen steelwratjes kan ontwikkelen hebben mensen met diabetes en mensen met overgewicht wel meer kans op het ontwikkelen van steelwratjes. Soms kunnen ze wel klachten veroorzaken, zo kunnen ze afgekneld raken of geraakt worden bij het scheren van de huid. Een steelwratje kan meestal gelijk in een behandeling worden verwijderd.

€25,00