Massage

Onze klassieke ontspanningsmassage bestaat vooral uit een combinatie van ontspannende strijkingen en diepere knedingen.

Massage is waarschijnlijk de oudste natuurlijkste geneeswijze die wij kennen. Er zijn vele soorten massages bekend, maar in deze volgeboekte maatschappij is de ontspanningsmassage een aanrader. U kunt zich ook gewoon laten masseren omdat het lekker is. U hoeft geen klachten te hebben om een ontspanningsmassage te nemen.

Behandeling Prijs

Rug, nek en schouders ca. 25 minuten

€29,00 

Onderbeen en voet ca. 25 minuten

€29,00 

Gezicht en decolleté ca. 25 minuten

€29,00 

Rugmassage met reiniging, scrub en onzuiverheden verwijderen ca. 55 minuten

€52,50 

Penseel massage ca. 30 minuten

De penseelmassage wordt uitgevoerd met 2 penselen van eekhoorn of marterhaar. De ontspannen invloed van deze massage moet vooral worden toegeschreven aan de prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid en haren (ook donsharen).

€29,50 

Oorreflex en hoofdhuidmassage per 25 minuten

Deze massage is tevens bij te boeken bij de gezichts- en decolleté behandeling van ca 90 minuten of in plaats van de anti – stress massage.

€28,50 

Lichaamspakking met borstelmassage ca. 90 minuten

Reinigen van de huid, roterend borstelen, inmasseren van de squalaan olie, aanbrengen van de bodypakking, inpakken van het lichaam met folie en deken. Voor het borstelen van de huid wordt een borstel van stugge agave en zachte paardenharen gebruikt.Door de circulerende beweging wordt de bloedsomloop gestimuleerd, bij dagelijks thuisgebruik ontstaat er een fijne microcirculatie die het gehele organisme positief beïnvloedt. De eerste keer koop u de borstel en deze neemt u elke weer mee. En deze kunt u thuis blijven gebruiken.

€71,00 

Voetreflexzonemassage ca. 60 minuten

Voetreflexzonemassage is gericht op het stimuleren van de zelfgenezende vermogen van de mens. Door de Voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd, hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Blokkades in een energiedoorstroming kunnen door deze massage worden opgeheven. Een behandeling duurt ongeveer een uur en wordt toegepast onder andere bij, stress, vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn, rugpijn, gewrichtspijn, maag- en darmklachten en huidproblemen.

€59,00 

Bindweefselmassage ca. 45 minuten

Wil jij

 • jouw huid op een natuurlijke manier verbeteren en verjongen?
 • kennismaken met een massagetechniek die de huid van binnenuit aan het werk zet?
 • werken aan een gezonder uitziende en stralende huid?
 • een huid die er daardoor voller, strakker en stralender uitziet?

Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor een huidverbeterende massage. Een huidverbeterende massage bestaat uit een, combinatie van twee effectieve en aangename massagetechnieken: de bindweefselmassage gecombineerd met pincementgrepen. Zo wordt op een geheel natuurlijke manier het herstellend vermogen van de huid gestimuleerd waardoor de huid zich van binnenuit zichtbaar zal verbeteren en verjongen.

De massagetechnieken verbeteren de huidstructuur, activeren de celvernieuwing, zorgen voor een betere doorbloeding en versnellen de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast stimuleert de bindweefselmassage de fibroblasten in de huid zodat de productie van collageen, elastine en hyaluron aanzienlijk wordt verhoogd waardoor de huid er jonger, steviger en voller uit gaat zien.

In plaats van de uitwendige symptomen te verbergen, worden de oorzaken van huidveroudering op natuurlijke wijze verminderd. De huid wordt van binnenuit aan het werk gezet om zo als het ware topsport uit te voeren.

Hierdoor worden de volgende resultaten voor jouw huid behaald:

 • verbetering van de algehele huidstructuur
 • activeren van de celvernieuwing
 • meer volume
 • natuurlijke huidverjonging

In kuurverband worden daarnaast de volgende extra resultaten voor jouw huid behaald:

 • het totale huidbeeld zal verbeteren en een jonger en stralender aanzien krijgen
 • het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
 • verbetering van huidstevigheid, elasticiteit en volume
 • vermindering van fijne lijntjes en rimpels

€45,00